How I Met Your Mother's Back With Bad News (Spoilervarning)

Aaah, årets roligaste serie är tillbaka efter ett kort jul och nyårsupphhåll. How I Met Your Mother's bästa säsong är nu alltså inne på sin andra halva. Och även idag utför jag en spoilervarning för er som inte sett det senaste avsnittet.
Lily och Marshall försöker bli gravida, men det går inge vidare. Så de beslutar sig helt enkelt för att testa om de ens kan få barn (Vänner-varning på det). Det visar sig att läkaren är Barneys "doppelganger", med andra ord är alla doppelgangers funna! Härligt. 
Robin har sin första dag på det nya jobbet, men det blir ingen bra start för henne då hennes kollegor får reda på allt om hennes kariär som barnstjärna i Canada och hennes misslyckade inslag på amerikanska lokalkanaler. Illa.
Avsnittet är väldigt underhållande, som vanligt. Dessutom fick vi lära oss att Barney har en svensk kusin. Kunde man nästan ana.
Däremot tycker jag det är lite väl likt Vänner ibland, som sagt. Som tur var visade det sig ju att Marshall och Lily KAN få barn, annars hade det varit Monica och Chandler all over igen.
Avsnittet slutar sorligt dock. Ska bli väldigt spännande att se hur en sån här kris hanteras.
Imorgon är det dags för V! Jag hoppas att Jane Badler och Marc Singer är med redan i premiäravsnittet så att vi slipper vänta!
Barneys "doppelganger" tillsammans med Lily och Marshall

Kommentarer
Postat av: Lisa

hur slutar det? jag har läst massa som skrivit om hur sorgligt avsnittet var men är inte tillräckligt intresserad av himym för att ladda ner det själv :P skulle gärna höra vad som hände dock!

2011-01-08 @ 23:12:52
Postat av: FilipWho?

Svar till Lisa: Marshalls pappa dör samtidigt som Marshall får reda på att de kan få barn. :/

2011-01-09 @ 01:42:39
URL: http://filipwho.blogg.se/
Postat av: Evelina B

Usch, fick massa tårar i ögonen i slutet av avsnittet :( Helt fruktansvärt hemskt.

2011-01-18 @ 16:56:34
URL: http://ebjorkdahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback