Säsong Sex

SPOILER ALLERT! SPOILER ALLERT! Har du inte sett femte säsongen av How I Met Your Mother men tänkt att göra det bör du INTE fortsätta läsa nu. För här kommer det handla om det första avsnittet av den nya säsongen som började sändas i natt.
Som vi vet slutade förra säsongen med att Robin och Ted nästan kysste varandra igen. Hade det inte varit för att Ted färgat håret blont hade det troligtvis blivit så. Med andra ord var det väldigt synd att han gjorde det.
Det slutaden också med att Lily trodde hon sett Barneys "doppelgänger", vilket innebär att hon och Marshall ska försöka skaffa barn.
Där slutade alltså säsong fem i våras. Det är också där säsong sex tar vid.
Avsnittet är roligt men lite under medel. Dock får man reda på lite nytt angående mamman, vilket alltid är bra. För det är det man vill numera känner jag. Nu när man är inne på säsong sex känns det som att det börjar bli dags att få lite mer att gå på. Vilket man nu har.
Enligt skaparen Carter Bays blir det den bästa säsongen någonsin, vilket låter lovande med tanke på att de tidigare säsongerna varit fantastiska. Så vi får se hur det blir med det.
Ser i vilket fall som helst verkligen fram emot nästa vecka redan.
And that's what just happened in HIMYM.

How I Met Your Mother är nu igång igen! Som vi (jag) väntat!

Kommentarer
Postat av: andreas

lätt den bästa serien! älskar barney, både för hans roll och vem han är privat. så fin!!

2010-09-22 @ 19:04:55
URL: http://popluggen.blogg.se/
Postat av: Martina

Gillar din blogg Filip!! :) Vart ser du på de nya avsnitten av himym? såg precis klart säsong 5!

2010-09-29 @ 19:51:14
URL: http://maertan.blogg.se/
Postat av: Martina

ne, den är inte direkt stor:P men kul att skriva av sig lite ibland :) Du är grym på att skriva!! ahaa, så gör du :) har lite dålig uppkopling för sånt här i lerum får be brorsan göra det då ;) Jag älskar himym!

2010-09-29 @ 22:09:56
URL: http://maertan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback