Grattis Alla Seriepappor

Fars dag till ära ska jag se till att hylla de coolaste serie-papporna i det här inlägget.
Först och främst Phil Dunphy, ifrån Modern Family. Denna fantastiska creature som stackars Haley, Alex och Luke har som pappa. Han tror att han är en av de, vilket gör honom oerhört rolig och fantastiskt pinsam. Jag är glad att jag inte har honom som pappa, men som jag skrivit tidigare i bloggen hade jag gärna haft honom som någon slags fun uncle.
Den andra pappan jag vill hylla är Dexter, ifrån...ja Dexter. Trots att du är en heltidsarbetande seriemördare klarar du ändå av att hantera sonen Harrison och extrabarnen Astor och Cody. Det kanske inte alltid går som smort, och han gör ju ändå sitt bästa. And cut him some slack for heaven's sake, han har det inte lätt, seriemördare som han är.
Den tredje pappan som förtjänar ett litet extra grattis en dag som den här är givetvis Red Forman, ifrån That 70's Show. Vad hade serien varit utan dig och dina dumb ass-quotes? Ingenting, för att svara på min egen fråga.
Du är kanske inte den bästa pappan, ganska långt ifrån. Men du är underhållande for sure. Även om jag lider lite med Eric.
Slutligen vill jag säga ett STORT grattis till min favoritpappa, Chandler Bing, ifrån Vänner. En av mina absoluta favoritkaraktärer. Tyvärr får man aldrig riktigt veta hur han är som pappa, men jag är väldigt säker på att han är en fantastisk sådan. Så Jack och Erica är lyckligt lottade små barn.
Nu firas fars dag i och för sig i juni i USA, men ni får ett svenskt firande ändå i och med detta inlägget.
Grattis även till min egen pappa såklart, trots att du inte fått vara med i någon tv-serie. Än.

Grattis seriepappor! Hoppas ni inte fryser.

Kommentarer
Postat av: Fredric

Hur kommer det sig att Chandler inte är med i mest älskvärda tv-karaktärslistan om han är en av dina absoluta favoriter?

2010-11-14 @ 09:24:47
URL: http://fredricshuffie.blogg.se/
Postat av: FilipWho?

Svar till Fredric: Han fick inte plats, jag hade gärna gjort listan på 200 personer istället men det hade blivit lite jobbigt att skriva och läsa. Och bestämma ordningen framförallt. Dessutom kunde jag ju inte ta med alla ifrån Vänner, även om jag gärna hade velat det.

2010-11-14 @ 13:18:27
Postat av: Ellnah

Chandler är min favvopappa (förutom min egen o din då;)...) och favvo i Vänner också <3

2010-11-16 @ 23:07:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback